Registratie & Aanmelden op dit forum

Dit forum heeft de bedoeling om informatie te delen over het verzamelen van vinyl & cd's. De eerste berichten van nieuwe gebruikers moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze zichtbaar worden op het forum. Jammer, maar dit alles is nodig om geen ongewenste (SPAM) berichten op dit forum te krijgen...

Registratie & Aanmelden op dit forum

Berichtdoor Kilroy » 15 Sep 2012, 18:26

Het registreren op dit forum gaat heel eenvoudig. Bovenaan, aan de rechterzijde staat een knop "register". Als je deze link volgt gaat alles bijna vanzelf... Om SPAM te voorkomen moet het antwoord worden gegeven op een eenvoudige vraag. Nadien kunt u steeds inloggen met de gebruikersnaam en paswoord dat u hierin heeft opgegeven. Indien u problemen heeft bij het registreren, neem dan contact op via de 'contact' knop de de website http://www.kilroy-records.be.

Het registreren en het gebruik van het forum is uiteraard GRATIS. De mailadressen worden NIET doorgegeven aan derden!

OPMERKING OVER HET PLAATSEN VAN BERICHTEN VOOR NIEUW GEREGISTREERDE LEDEN:
Standaard staat het phpBB forum zo ingesteld dat het eerste bericht moet goedgekeurd moeten worden. Daarna kan je verder zonder goedkeuring berichten plaatsen. Dit is een maatregel om te voorkomen dat spambots zich aanmelden en onbeperkt berichten kunnen plaatsen die voor iedereen zichtbaar zijn.


Grtz,

Kilroy
Gebruikers-avatar
Kilroy
Site Admin
 
Berichten: 11723
Geregistreerd: 15 Sep 2012, 18:26
Woonplaats: Gent, België

Re: Registratie & Aanmelden op dit forum

Berichtdoor sipke » 29 Nov 2015, 17:59

Bijna onmogelijk om je op dit forum aan te melden. Moet je antwoord geven op de vraag wie de sprekende hond van bertje verhulst is....................... Kun je net zo goed vragen hoeveel pannekoeken maxima kan eten. Gelukkig wist google het antwoord.
sipke
Newbie
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 29 Nov 2015, 17:56

Re: Registratie & Aanmelden op dit forum

Berichtdoor Kilroy » 01 Dec 2015, 18:04

sipke schreef:Bijna onmogelijk om je op dit forum aan te melden. Moet je antwoord geven op de vraag wie de sprekende hond van bertje verhulst is....................... Kun je net zo goed vragen hoeveel pannekoeken maxima kan eten. Gelukkig wist google het antwoord.


tja, soms gaat het dus niet zomaar om de vraag.... maar op deze wijze kan ik zo'n 20 tot 50 spam-registraties per dag voorkomen en dit forum is voor mij ook een hobby hé....
Gebruikers-avatar
Kilroy
Site Admin
 
Berichten: 11723
Geregistreerd: 15 Sep 2012, 18:26
Woonplaats: Gent, België


Terug naar OVER DIT FORUM - REGISTREER EN HELP ONS DIT FORUM OP TE BOUWEN !!!!

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast