CDVinyl4U de CD & Vinyl Specialist

Nieuwe leden kunnen zich hier voorstellen aan de andere gebruikers. Wij horen graag welke muziek uw voorkeur heeft,....
CDVinyl4U
Newbie
Berichten: 1
Lid geworden op: 13 jan 2017, 15:33

CDVinyl4U de CD & Vinyl Specialist

Bericht door CDVinyl4U »

Over ons:

CDVinyl4U is een webshop waar hoogwaardige CD en LP’s worden aangeboden. We hebben een aanbod van verschillende labels, die bekend zijn om hun niveau kwaliteit en verschillende formaten.

CDVinyl4U levert o.a. de volgende formaten; SACD, SHM-SACD en XRCD en K2HD CD’s. De LP labels die CDVinyl4U aanbied, zijn ook van vooraanstaande namen; Stockfisch Recordings, Original Master recordings van Mobile Fidelity en Speakerscorner.

Ook zijn wij CDVinyl4U veel gevraagd op Audioshow en evenementen en dat in de hele BENELUX.
Dit vanwege onze uitstekende service, kennis en voorraad.

Een aantal bekende evenementen waar CDVinyl4U o.a. te zien zijn; AZ show X-fi en I,Ear en Nationaal Multimedia Event, Number One show.

Mocht u vragen hebben, we zijn te bereiken via mail, Facebook, Twitter en natuurlijk telefonisch.

WBT

CDVinyl4U is Importeur van WBT

WBT wordt al gemaakt vanaf 1985 en is wereldwijd een begrip voor consument en fabrikanten. Ze staan bekend de 100 % koper en zilver geleiding van spades luidspreker stekker en cinch chassis en luidspreker chassis delen, en loodhoudend en loodvrij soldeer.

Accessoires

Een groot assortiment accessoires zijn ook in de webshop van CDVinyl4U te bestellen. Van spikes en cones van Music Works tot onderleggers en zoals Soundcare producten hoofdsteunen van Sieveking en de Gold CD-R´s 100 jaar gegarandeerd zijn.

Met vriendelijke groet,

CDVinyl4U team .


http://cd-vinyl.com/

Plaats reactie