Exclusieve kaarten voor 25 jaar Pink Floyd-tribute band Pink Project

Hier kun je met al de rest terecht
Gebruikersavatar
Kilroy
Site Admin
Berichten: 17413
Lid geworden op: 15 sep 2012, 18:26
Locatie: Asper, België
Contacteer:

Exclusieve kaarten voor 25 jaar Pink Floyd-tribute band Pink Project

Bericht door Kilroy »

Pink Project, de succesvolle Pink Floyd tributeband onder leiding van Peter Chattelin, maakt zich op voor een nieuw hoogtepunt: op zaterdag 11 mei viert Pink Project zijn 25-jarig bestaan met een best of-concert in Ahoy in Rotterdam. Chattelin Audio Systems stelt voor onze lezers een aantal vrijkaarten beschikbaar: 6 zit- en 6 staanplaatsen in setjes van 2 stuks.

Pink Project

Pink Project begon 25 jaar geleden met een opvoering van het Pink Floyd-album The Wall in theater Korzo. Dat was gepland als eenmalig optreden, maar in de kwart eeuw sindsdien heeft het gezelschap al meerdere mijlpalen behaald - waaronder een integrale uitvoering van The Wall in Delft in 2010 (ook verschenen op dvd en blu-ray), het herhaaldelijk uitverkopen van Ahoy en een concert samen met het 70-koppige The Hague Youth Symphonic Orchestra in het World Forum Theater in Den Haag. Tevens speelde Pink Project als eerste band ooit in de tuin van het Vredespaleis ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het paleis, op Peace One Day in 2013.

Het AD besteedde afgelopen week uitgebreid aandacht aan 25 jaar Pink Project, dat lees je hier.

Op zaterdag 11 mei staat Pink Project voor de vierde keer in Ahoy, deze keer om de 25ste verjaardag te vieren. Wil je daarbij zijn? Laat dan in dit formulier je gegevens achter, vertel ons waarom jij er graag bij wil zijn en geef even je voorkeur voor zit- of staanplaatsen. De winnaars selecteren we op 22 februari. De e-mailadressen worden uitsluitend gebruikt voor deze prijsvraag en na 22 februari weer uit ons systeem verwijderd.

Afbeelding
Afbeelding

HiFi.nl 12-02-2019

Plaats reactie