BELPOP BONANZA ROYALE - LAATSTE OPVOERINGEN !!!!

Hier kun je alles vertellen over een live act die je hebt gezien... en aankondigen van optredens en festivals,... mag natuurlijk ook!
Gebruikersavatar
Kilroy
Site Admin
Berichten: 19085
Lid geworden op: 15 sep 2012, 18:26
Locatie: Asper, België
Contacteer:

BELPOP BONANZA ROYALE - LAATSTE OPVOERINGEN !!!!

Bericht door Kilroy »

HET BESTE UIT DE BELGISCHE POPGESCHIEDENIS - DE KONINKLIJKE MARATHONEDITIE
Afbeelding
Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing hebben een bijzondere boon en een groot zwak voor pop en rock uit eigen land. Ze hebben er zelfs al twee theatershows over gemaakt: Belpop Bonanza (2013) en Belpop Bonanza Bis (2015).

Daarin namen beide muziekminnaars het publiek op sleeptouw doorheen 50 jaar Belgische muziekgeschiedenis. Ze diepten boeiende en sterke verhalen op waarin ze onverwachte tot onwaarschijnlijke verbanden blootlegden. Het ging alle richtingen uit. In de wereld van Delvaux & Ewing staan dEUS, Front 242, Plastic Bertrand en Samantha op dezelfde hoogte.

Belpop Bonanza en Belpop Bonanza Bis waren avondvullende spektakels van 90 minuten met muziek, met filmpjes en foto’s en met een lach en - af en toe - een traan. Geen saaie lezingen maar hoogstaand entertainment met de vaart van een comedyshow en de degelijkheid van een goede rockumentary.

Het succes gaat in stijgende lijn. Belpop Bonanza Bis betekende meer shows en meer volk dan Belpop Bonanza. De conclusie van de makers: de kijkers van deel 1 waren wellicht zo tevreden dat ze hun vrienden hebben meegebracht. Bleek echter dat veel mensen deel 1 niet hadden gezien. En dat die daar heel nieuwsgierig naar waren.

De vraag kwam overal terug. Dus hebben Delvaux & Ewing een antwoord bedacht. Het heet Belpop Bonanza Royale. Het is geen reprise van deel 1 maar een koninklijke marathoneditie met het beste uit de twee voorstellingen. Met extra anekdotes, nieuwe moppen en een plaspauze. Belpop Bonanza Royale is slechts 5 keer te zien, in de mooiste zalen van de grootste steden.


TOURDATA

09 FEB 2016 - Gent, SCHOUWBURG NTG
21 FEB 2016 - Leuven, SCHOUWBURG/30CC (bijna uitverkocht)
12 MAART 2016 - Hasselt, CCHA
02 MAART 2016 - Brussel, ANCIENNE BELGIQUE
23 FEB 2016 - Antwerpen, DE ROMA

Plaats reactie