Liam haalt andermaal uit naar Noel

Recent en ander nieuws uit de muziekwereld

Liam haalt andermaal uit naar Noel

Berichtdoor Kilroy » 20 Mrt 2017, 16:52

"Tijd dat 'Don't Look Back In Anger' fatsoenlijk wordt uitgevoerd"

Afbeelding


Liam Gallagher heeft via Twitter flink uitgehaald naar zijn broer en voormalig Oasis-gitarist Noel Gallagher.
Liam twitterde onder meer dat hij 'Don't Look Back In Anger' van Oasis zal spelen tijdens zijn aanstaande solo-tournee. "Het wordt tijd dat het nummer fatsoenlijk wordt uitgevoerd", aldus de zanger die op deze manier subtiel zijn mening wilde geven over de muzikale kwaliteiten van zijn broer Noel, die de Britse nummer 1-hit uit 1996 componeerde en zong. Het was de eerste single van Oasis die niet door Liam werd gezongen.

Liam noemde zijn broer "nep" omdat deze zich in hun thuisstad Manchester anders zou gedragen dan in Londen. "Morgen als hij in Londen is trekt hij meteen weer zijn Prada aan", zei Liam die zijn broer beschuldigde twee gezichten te hebben.

Maar Liam ging nog verder. Hij noemde zijn broer Noel een clown en zei dat hij alle nummers beter kan schrijven en zingen dan Noel. De twee broers hebben sinds het uiteenvallen van Oasis in 2009 voortdurend ruzie met elkaar over de muziekrechten en de muzikale erfenis van de eens succesvolle band. O ja, Liam maakte ook nog de titel bekend van de eerste single van zijn nieuwe solo-album. Die luidt veelzeggend 'Not for Sale.'

Het Laatste Nieuws 20-03-2017
Gebruikers-avatar
Kilroy
Site Admin
 
Berichten: 12177
Geregistreerd: 15 Sep 2012, 18:26
Woonplaats: Gent, België

Terug naar Nederlandstalige Nieuwsberichten

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Google [Bot] en 6 gasten

cron