Er dwaalt een winter Ghost rond Sint Jacobs (Gent)

Recent en ander nieuws uit de muziekwereld
Gebruikersavatar
Kilroy
Site Admin
Berichten: 13759
Lid geworden op: 15 sep 2012, 18:26
Locatie: Gent, België
Contacteer:

Er dwaalt een winter Ghost rond Sint Jacobs (Gent)

Bericht door Kilroy » 20 jan 2018, 17:19

Volgende week zaterdag al plannen? Nee? Wel, op 27 januari 2018 slaan de Gentse band Raveyards, Trefpunt vzw en café Afsnis de handen opnieuw in elkaar voor een derde editie van ‘Winter Ghost’. Ze nodigen je uit voor een duistere avondwandeling in en rond de Gentse Sint-Jacobskerk. Die trekt langs zestien mini live-acts, art performances en installaties.
Afbeelding
Muzikaal wordt de wandeling ingezet door het ambient jazzy Tristan, het nieuwe project van zangeres en componist Isolde Van den Bulcke. Even later zien we Rumours, de band van o.a. Brutus-drumster Stefanie Mannaerts die net z’n eerste volledige album klaar heeft. Ook de artist in residence van Trefpunt, Gilles Vandecaveye, komt aan bod met zijn project Peenoise.

In de kerk zijn er optredens van onder meer BeraadGeslagen (Fulco Ottenvanger en Lander Gyselinck), STADT en Simon Segers.

Ook de fans van het hardere gitaarwerk hoeven deze editie niet verlegen te zitten met optredens van onder andere Drums Are For Parades, Future Old People Are Wizards en The Guru Guru.

Afsluiten kan je met de afterparty in Trefpunt met "nightlife gurus" Tjon en Thang als TTN Dark DJs.

Bekijk de volledige line-up van bands en artiesten op www.ghostnight.be

DaMusic 20-01-2018

Plaats reactie

Terug naar “Nederlandstalige Nieuwsberichten”