Doodsoorzaak van Avicii bekend

Recent en ander nieuws uit de muziekwereld

Doodsoorzaak van Avicii bekend

Berichtdoor Kilroy » 02 Mei 2018, 11:31

Vorige week maakte de familie van Avicii, geboren als Tim Berger, al bekend dat hij levensmoe was. Tabloidsite TMZ beweert nu ook de officiële doodsoorzaak te kennen.

Afbeelding


De 28-jarige DJ Avicii werd op 20 april dood aangetroffen in zijn hotelkamer in Oman, maar een echte verklaring over zijn overlijden was er tot die tijd niet. Het enige wat zijn familie kwijt wilde was dat Tim “niet langer verder kon” en “nood had aan rust/vrede”. Tabloidsite TMZ sprak met enkele intimi uit zijn omgeving en zij bevestigen nu ook dat hij zelfmoord pleegde. De artiest zou zich door middel van glasscherven van het leven beroofd hebben.

Perfectionist

In de Netflix-serie ‘Avicii’ werd het al snel duidelijk dat de DJ maar moeilijk om kon gaan met de druk en verleidingen van de muziekwereld. “Tim was een over overwerkte perfectionist die reisde en hard werkte aan een tempo dat tot extreme stress leidde. Toen hij stopte met touren, wou hij een balans in het leven vinden, gelukkig zijn en doen wat hij het liefste deed: muziek maken”, aldus Berger’s familie in een statement.

Zita.be 02-05-2018
Gebruikers-avatar
Kilroy
Site Admin
 
Berichten: 12863
Geregistreerd: 15 Sep 2012, 18:26
Woonplaats: Gent, België

Terug naar Nederlandstalige Nieuwsberichten

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten