Madonna geeft wervelende show op Eurovisiesongfestival: “Onderschat nooit de kracht van muziek”

Recent en ander nieuws uit de muziekwereld
Gebruikersavatar
Kilroy
Site Admin
Berichten: 17816
Lid geworden op: 15 sep 2012, 18:26
Locatie: Asper, België
Contacteer:

Madonna geeft wervelende show op Eurovisiesongfestival: “Onderschat nooit de kracht van muziek”

Bericht door Kilroy »

Om de tijd tussen het stemmen te vullen, kozen ze in Israël voor niemand minder dan Madonna. De ‘Queen of Pop’ gaf de fans waar voor hun geld en trakteerde hen op een wervelende show. Even daarvoor deed Conchita Würst, de winnares van 2014, al hetzelfde door ’Heroes’, het nummer van de Zweed Mans, te zingen.

Afbeelding

Madonna, die haar album Madam X kwam voorstellen, kondigde voor haar optreden aan dat ze enkele verrassingen in petto had en benadrukte het belang van het festival. “Ik hou van het Eurovisiesongfestival want je mag de kracht van muziek nooit onderschatten. We zijn hier samen met zoveel verschillende nationaliteiten en culturen maar toch brengt muziek ons allemaal samen.”

Ze begon haar optreden met haar wereldbekende hit ‘Like a prayer’ en de aanwezige fans genoten met volle teugen.

Afbeelding

Conchita, bij de fans bekend als de vrouw met de volle baard, liet voor de gelegenheid haar kleren thuis. Gehuld in niet veel meer dan een zwarte slip en zwarte veren, coverde ze zonder verpinken het nummer van Mans.

Ook Eleni Foureira, die in 2018 deelnam en de tweede plaats behaalde, had niet veel zin in een fleurig jurkje. Ze koos voor een aansluitende bodysuit met enkel wat glimmende sterren om haar edele delen te beschermen.

Het Nieuwsblad 19-05-2019

Plaats reactie