Je interesse voor muziek is geld waard

Recent en ander nieuws uit de muziekwereld
Gebruikersavatar
Kilroy
Site Admin
Berichten: 17816
Lid geworden op: 15 sep 2012, 18:26
Locatie: Asper, België
Contacteer:

Je interesse voor muziek is geld waard

Bericht door Kilroy »

Veertien jaar. Zo lang organiseert Poppunt al de Popthesisprijs. Ook in 2019 wordt de beste bachelor- of masterscriptie over (pop)muziek of het muziekveld bekroond.

Afbeelding

Schrijf (schreef) je tijdens het academiejaar 2018-2019 een bachelor- of masterscriptie over (pop)muziek of het (pop)muziekveld aan een Vlaamse hogeschool of universiteit, dan komt die in aanmerking voor de Popthesisprijs 2019. Het concrete onderwerp doet er eigenlijk niet toe: of je nu vanuit een juridische, communicatieve, economische, wetenschappelijke,… achtergrond schrijft, alles kan. Lees voor de zekerheid ook het volledige reglement eens door. De beste popthesis wint € 500 (master) of € 250 (bachelor), en eeuwige roem natuurlijk.

De oogst van alle edities vind je in de bibliotheek van Poppunt, waar iedereen de ingezonden scripties kan raadplegen of downloaden. Na dertien edities zit die trouwens al aardig vol: je vindt er maar liefst vierhonderd scripties in terug, gaande van een beschrijving van genderrelaties in hiphop, over een economische analyse van collectieve beheersvennootschappen in de EU, tot een onderzoek naar de muzikale behoeften en het zelfbeeld van leerkrachten in het DKO. De winnende scriptie(s) worden bekend gemaakt op de Muzikale Terzake, de jaarlijkse studienamiddag in de AB Club.

Schrijf je tot en met 7 september in voor de Popthesisprijs door dit inschrijvingsformulier in te vullen en je scriptie door te mailen naar popthesisprijs@poppunt.be.

DaMusic 21-05-2019

Plaats reactie