Gent Jazz roept fans op om geen volledige terugbetaling te eisen voor ticket afgelast concert van Sting

Recent en ander nieuws uit de muziekwereld
Gebruikersavatar
Kilroy
Site Admin
Berichten: 15579
Lid geworden op: 15 sep 2012, 18:26
Locatie: Asper, België
Contacteer:

Gent Jazz roept fans op om geen volledige terugbetaling te eisen voor ticket afgelast concert van Sting

Bericht door Kilroy » 18 jul 2019, 05:47

Het festival Gent Jazz doet een oproep aan de fans van Sting om geen volledige terugbetaling te eisen van hun tickets. De artiest liet vorige week, een paar uur voor het concert, weten dat hij van zijn dokter niet mocht optreden.

Afbeelding

De organisator van Gent Jazz Bertrand Flamang stelt de gedupeerde bezoekers van 8 juli voor om geen volledige terugbetaling te eisen van hun tickets voor het optreden van Sting. Sting annuleerde zijn concert enkele uren voor hij op het podium van het stadsfestival zou staan.

Bertrand Flamang stelde na de annulatie meteen voor dat de tickethouders de volledige terugbetaling van hun ticket aangeboden zouden krijgen. Nu blijkt dat Gent Jazz in financiële moeilijkheden zou komen als alle tickethouders zouden ingaan op het voorstel.

"Wilt u solidair zijn met het festival, dan vragen we u in deze uitzonderlijke omstandigheden om uw centen niet terug te vragen. Indien u vindt dat dat te veel gevraagd is, dan bieden we de mogelijkheid om de helft terug te vragen. De mensen krijgen de keuze tussen een heraankoopwaarde om volgende jaar tickets of drankbonnen te kopen of een eerste kans om een ticket voor Sting te kopen als we die opnieuw kunnen strikken", aldus Flamang.

Gent Jazz heeft heel wat productionele kosten gedaan om het concert van Sting te organiseren. De artiest zelf moeten de organisatoren niet betalen.

VRT.be 17-07-2019

Plaats reactie