Randy Newman is weer beter, en komt volgend jaar naar Antwerpen, Brussel en Brugge

Recent en ander nieuws uit de muziekwereld
Gebruikersavatar
Kilroy
Site Admin
Berichten: 17510
Lid geworden op: 15 sep 2012, 18:26
Locatie: Asper, België
Contacteer:

Randy Newman is weer beter, en komt volgend jaar naar Antwerpen, Brussel en Brugge

Bericht door Kilroy »

Randy Newman gaat weer toeren en doet ook ons land drie keer aan. De 75-jarige songschrijver zal in juni volgend jaar optreden in Antwerpen, Brugge en Brussel. Vorig jaar werd Newmans Belgische toernee geannuleerd na een operatie aan zijn knie.

Afbeelding

De nieuwe wereldtournee passeert eerst langs Australië en Nieuw-Zeeland om nadien in mei en juni 2020 naar Europa te komen. Het programma bestaat uit oud materiaal en nummers uit zijn laatste plaat Dark Matter. Daarop staat de met een Grammy Award bekroonde politieke song ‘Putin’.

Newman brak eind jaren 70 door met de hits ‘Short People’ en ‘Rider In The Rain’, maar maakt al muziek sinds de jaren 60. Hij raakte bekend bij een breder publiek dankzij zijn soundtracks, onder meer voor de drie Toy Story-films. Fans roemen hem voor zijn vaak cynische teksten.

En dat kan u in juni 2020 live meemaken in het Koninklijk Circus in Brussel (12/6), de Stadsschouwburg in Brugge (16/6) en de Roma in Antwerpen (17/6). Tickets gaan op woensdag 18/9 om 10 uur in verkoop op gracialive.be.

De Morgen 16-09-2019

Plaats reactie