Pagina 1 van 1

Trial – Scream For Mercy (Sonic Age Records)

Geplaatst: 07 mei 2020, 06:51
door Kilroy
Legendarische Belgische metalschijven die een heruitgave krijgen, part kweeniehoeveel. Nu aan de beurt bij het Griekse Cult Metal Classic: Trial uit Zele. Zij releasen hun ep Scream For Mercy op zo’n 300 exemplaren. Tegenwoordig wordt die release gezien als een must-have voor de echte verzamelaar. Er wordt dan ook wel wat geld voor neergeteld.

Afbeelding

Sinds april is hij dan ook eindelijk uit op cd. De band en het label deden er hun best voor, want naast de opgesmukte ep, krijg je nog maar liefst zes live bonusnummers bij. Die werden ooit opgenomen op cassette, maar klinken toch erg overtuigend. Dat er drie ‘nieuwe’ nummers op staan, betekent ook een flinke meerwaarde voor de verzamelaar die de ep wel al origineel in huis had. Komt daarbij een mooi boekje vol foto’s en info over de band, dan weet je dat deze release met respect werd uitgebracht. Zo hoort het, want deze nummers blijven na al die jaren nog steeds overeind.Luminous Dash 06-05-2020

Re: Trial – Scream For Mercy (Sonic Age Records)

Geplaatst: 08 mei 2020, 16:13
door Morkgryner
Topplaat.Staat al jaren op men verlanglijstje om hem tegen een schappelijke prijs aan te kopen. De cdversie is nu onderweg van Sonic Age Records dus dat is toch al een begin, de lpversie komt uit in het najaar. Dus goei alternatief voor de dure originele.