StuBru-programma ‘duyster’ wegens succes verlengd

Recent en ander nieuws uit de muziekwereld
Gebruikersavatar
Kilroy
Site Admin
Berichten: 20241
Lid geworden op: 15 sep 2012, 18:26
Locatie: Asper, België
Contacteer:

StuBru-programma ‘duyster’ wegens succes verlengd

Bericht door Kilroy »

Goed nieuws voor de fans van ‘duyster’, het radioprogramma dat in september na vijf jaar stilte opnieuw te horen was op Studio Brussel. De show wordt verlengd, klinkt het op Facebook.

Afbeelding

“2020 is het jaar waarin zo veel zekerheden wegvielen dat we echt snakten naar een houvast. En ‘duyster’ is één van die bakens waar we ons collectief aan konden optrekken”, klinkt het op de Facebookpagina van ‘duyster’. “Voor ons voelde de herstart in september aan als een heel warm weerzien met een oude vriend. Eentje die ons nooit helemaal had losgelaten en de luisteraars duidelijk ook niet. De respons de afgelopen weken is enorm geweest, nu weer stoppen is dan ook niet aan de orde. Nog zeker tot eind juni laten we met ‘duyster’ een lichtje branden in de late uurtjes van de zondag op Studio Brussel.”

Het radioprogramma ‘duyster’ was vijftien jaar lang te horen op Studio Brussel. Presentatrice Ayco Duyster en muzieksamensteller Eppo Janssen schotelden hun luisteraars een eigenzinnige muziekkeuze voor en veroverden daarmee de harten van heel wat luisteraars. Maar vijf jaar geleden maakte Ayco de overstap naar Radio 1, waardoor het programma eindigde. In september maakte de show dan een comeback, die nu dus verlengd wordt.

‘duyster’ is elke zondag op Studio Brussel te horen, telkens van 22 uur tot middernacht.

Het Laatste Nieuws 30-11-2020

Plaats reactie