Suzanne Vega brengt ode aan ‘haar’ New York met intieme concerten naar Het Depot en De Roma!

Recent en ander nieuws uit de muziekwereld
Gebruikersavatar
Kilroy
Site Admin
Berichten: 20884
Lid geworden op: 15 sep 2012, 18:26
Locatie: Asper, België
Contacteer:

Suzanne Vega brengt ode aan ‘haar’ New York met intieme concerten naar Het Depot en De Roma!

Bericht door Kilroy »

Het uitverkochte concert van de New Yorkse singer-songwriter Suzanne Vega in de Gentse Minardschouwburg wordt uitgesteld naar 28 februari 2022. Als je nog geen ticket had, ben je daar bitter weinig mee natuurlijk. Maar het goede nieuws is dat nog twee concerten aan de tour werden toegevoegd. Op respectievelijk 1 en 5 maart 2022 brengt de chanteuse de live-voorstelling van haar nieuwe album An evening of New York Songs and Stories ook naar Het Depot en De Roma. Je rept je best om een ticketje te scoren, want de ticketverkoop is vandaag gestart via greenhousetalent.be.

Afbeelding

Op de nieuwe plaat brengt Suzanne Vega met maar liefst vierentwintig nummers een oprechte hartverwarmende ode aan ‘haar’ New York. Het gaat om bestaande nummers uit het eigen repertoire, stuk voor stuk geïnspireerd door haar thuisstad. Met onder meer gekende songs zoals Tom’s Diner en Luka, maar bijvoorbeeld ook Ludlow Street en Frank and Ava. Vega covert ook Walking On The Wildside van haar betreurde bekende vriend en stadsgenoot Lou Reed.

Het belooft een speciale avond te worden, – maar wanneer niet met deze singer-songwriter en popdichteres en verhalenverteller met het zoetgevooisde stemgeluid – , want Vega brengt de hymnes aan haar thuisstad in intieme setting.

Wie zich haar roemrijke doortocht herinnert van alweer vijf jaar gelden in De Roma of ook op andere locaties die de troubadour toen aandeed, heeft zijn ticket ongetwijfeld al op zak. Voor alle andere melomanen geldt: rep je als de bliksem naar greenhousetalent.be.

Luminous Dash 14-01-2021

Plaats reactie