De terugkeer van Tomahawk

Recent en ander nieuws uit de muziekwereld
Gebruikersavatar
Kilroy
Site Admin
Berichten: 20867
Lid geworden op: 15 sep 2012, 18:26
Locatie: Asper, België
Contacteer:

De terugkeer van Tomahawk

Bericht door Kilroy »

Het lijkt erop dat Mike Patton al zijn projecten terug leven aan het inblazen is.

Afbeelding

Want na Mr. Bungle kregen we ook het heugelijke nieuws dat Tomahawk, het vehikel met Duane Denison (The Jesus Lizard, Unsemble), Trevor Dunn (Mr. Bungle, Fantômas), Mike Patton (Faith No More, Mr. Bungle, etc.) en John Stanier (Helmet, Battles) terug zijn en een nieuw album uitbrengen.

'Tonic Immobility' zal het eerste album in acht jaar tijd zijn en verschijnt via Ipecac Recordings op 26 maart. Over het nieuwe album wilde Duane Denison kwijt dat het de ideale uitlaatklep is na deze zware tijden in de USA, de pandemie en al de rest: "Veel mensen voelen zich niet gehoord en machteloos tegen de hele situatie. Voor al die mensen is 'Tonic Immobility' de oplossing: een gevarieerd muziekalbum waar je helemaal in kan opgaan zonder te zeuren over politiek of een negatieve spiraal te creëren."

'Tonic Immobility' zal het vijfde album zijn van de band. Een eerste nummer, Business Casual is ondertussen al te beluisteren. En wie het album al wil voorbestellen kan terecht bij Tomahawk zelf.DaMusic 22-01-2021

Plaats reactie