Platenspelermerk New Horizon debuteert op High-End München

All vragen over CD spelers, Media spelers, Tuners, Platenspelers,...
Gebruikersavatar
Kilroy
Site Admin
Berichten: 19022
Lid geworden op: 15 sep 2012, 18:26
Locatie: Asper, België
Contacteer:

Platenspelermerk New Horizon debuteert op High-End München

Bericht door Kilroy »

De draaitafels van New Horizon, die pas sinds kort op de markt te vinden zijn, zullen hun debuut maken op High End München volgende maand. De ster van de line-up is de New Horizon GD3.
New Horizon is een Italiaanse fabrikant van platenspelers die in 2016 werd opgericht en pas afgelopen najaar zijn eerste draaitafel heeft uitgebracht. Die GD1 is inmiddels de basis voor een lijn aan spelers en accessoires in de range van instappers, met een adviesprijs van € 399 voor het introductiemodel.

De New Horizon draaitafels worden gekenmerkt door een eigen veersysteem dat de motor isoleert, waarvoor de losse elementen inclusief de centrale as met een diameter van 16mm in eigen huis zijn ontwikkeld. Naar goede Italiaanse traditie zijn het ontwerp, de materialen en het vakmanschap erop gericht om 'de schoonheid, kwaliteit en originaliteit die je mag verwachten van een Made in Italy-product' te weerspiegelen, aldus de fabrikant.

Het jongste model in de GD-serie is de GD3, het voorlopige topmodel van New Horizon. Deze GD 3 is samengesteld uit drie sokkels, zodat de verschillende componenten op hun eigen plint staan om interactie met elkaar te verminderen.

Kijk voor meer informatie op de website, newhorizonaudio.

HiFi.nl 07-04-2018

Plaats reactie