Nieuwe versie van BluOs nu te downloaden!

Plaats hier uw vragen over alle ander materiaal zoals platenreinigers, kabels,...

Nieuwe versie van BluOs nu te downloaden!

Berichtdoor Kilroy » 25 Mei 2017, 06:04

Het is vanaf vandaag mogelijk een nieuwe versie van het BluOS te downloaden. Het gaat hier om BluOS 2.12 en de update is nu beschikbaar voor audiospelers en mobiele apparaten.

Afbeelding


De update voor BluOS neemt een aantal verbeteringen met zich mee. Zo moet het voor (nieuwe) gebruikers gemakkelijker worden om audiospelers aan een netwerk toe te voegen. Ook is de interface van de app, beschikbaar op smartphones en tablets, verbeterd en moeten de opties overzichtelijker in beeld staan.

Nieuwe manieren om je muziek te verkennen
Het nieuwe design zou zich uitstekend lenen voor het verkennen van je muziekbibliotheek en de muziekstreamingdiensten. Je zou nu moeiteloos moeten kunnen vinden wat je zoekt in de verschillende categorieën, zoals artiesten, albums, nummers en meer.

Daarnaast is het mogelijk de muziek op volgorde aan te passen. Dat kun je doen door te sorteren op alfabetische volgorde of op basis van releasedatum. Maar gebruikers kunnen ook een filter toepassen om sneller te vinden wat ze zoeken.

Tidal, iTunes en het BluOS
De mensen die een abonnement op de muziekstreamingdienst Tidal hebben krijgen via de app nu toegang tot afspeellijsten die zijn samengesteld door muziekexperts. Ook kunnen ze er afspeellijsten vinden op basis van iemands humeur.

Daarnaast kunnen gebruikers van iTunes kunnen voortaan afspeelijsten importeren en delen vanuit het muziekprogramma naar BluOS 2.12.

Zo krijg je toegang tot de update van BluOS
BluOS 2.12 wordt nu uitgerold naar iedereen. Wanneer je audiospeler vraagt of je de nieuwe update wil downloaden, dan kun je dat direct doen. Ook kun je nu elk moment een notificatie op je smartphone, tablet of pc krijgen wanneer je daar de BluOS-app op geïnstalleerd hebt.

Bluesound
Het BluOS is afkomstig van Bluesound: een jong bedrijf dat zich richt op digitale hifi. Bluesound ontwikkelt audiostreamingsystemen die los van elkaar werken, maar ook in een multiroomopstelling goed tot hun recht komen.

HiFi.nl 25-05-2017
Gebruikers-avatar
Kilroy
Site Admin
 
Berichten: 12415
Geregistreerd: 15 Sep 2012, 18:26
Woonplaats: Gent, België

Terug naar Alle andere materiaal

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast