Bang & Olufsen Beolab Penta 3

Stel hier uw laatste audio-aankopen voor aan de andere forumleden. We zien graag een foto van uw laatste (nieuwe of vintage) aankopen!

Bang & Olufsen Beolab Penta 3

Berichtdoor BlackMonk » 17 Mrt 2018, 23:53

In de rubriek dingen die ik absoluut niet nodig heb...
Afbeelding
Dit zijn de Bang & Olufsen Beolab Penta mk 3 luidsprekers. Ze werden tot 2000 gemaakt en waren toen het topmodel van B&O.
In elke luidspreker zitten twee woofers, vier midranges, een tweeter en nog eens twee woofers en het gaat om een basreflex met de poort aan de voorkant. Elke woofermodule (een bovenaan, een onderaan) heeft behalve twee woofers een eigen baspoort.
Afbeelding
Het gaat om actieve luidsprekers. Ze zijn voorzien van elk een 150 W eindversterker en je kunt ze aansturen met B&O apparatuur via een powerlink of speakerlink, maar ook via een ander merk via een cinchaansluiting. De luidsprekers schakelen zichzelf uit als er enige tijd geen muziek meer geweest is en weer aan zodra ze muziek detecteren op hun ingang.
De klank is opvallend goed. Ook opvallend rond en warm. Ik kon ze voor een leuke prijs op de kop tikken en heb ze dus maar gekocht. Heb ik weer iets nieuws voor op mijn slaapkamer of zo. ;)
Gebruikers-avatar
BlackMonk
Newbie
 
Berichten: 45
Geregistreerd: 15 Jul 2017, 16:40

Terug naar Nieuwe audio-aankopen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast