Bekende zanger haalt uit naar collega’s

Recent en ander nieuws uit de muziekwereld
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Kilroy
Site Admin
Berichten: 14516
Lid geworden op: 15 sep 2012, 18:26
Locatie: Gent, België
Contacteer:

Bekende zanger haalt uit naar collega’s

Bericht door Kilroy » 13 sep 2018, 06:33

Bekende zanger haalt uit naar collega’s: “Stop met al die meningen en doe waar je voor betaald wordt”.
Afbeelding
Richard Ashcroft, de gewezen frontman van The Verve, heeft in een interview hard uitgehaald naar collega’s in de entertainmentsector. “Ze proberen weg te steken dat ze niet kunnen door altijd maar meningen te geven”, zegt de Brit, die afgelopen zomer nog op TW Classic optrad. “Stop daarmee.”

“Het valt me tegenwoordig op dat heel veel artiesten proberen te verdoezelen dat ze geen nummer kunnen spelen of niet kunnen zingen door hun mening te geven”, zegt Ashcroft in een interview met Radio X. “Ze proberen halve politieke leiders te zijn of voor een miljoen zaken te strijden om te verdoezelen dat ze niet kunnen wat we willen dat ze doen.”

“Het doet me denken aan de tijd waarin David Beckham nog voetbalde”, aldus Ashcroft. “Hij gaf geweldige voorzetten, maar er waren mensen die zeiden dat hij geen twee zinnen foutloos kon vormen. Dat kan me echt niet schelen. Zijn taak is om die voorzet te trappen op het hoofd van de aanvaller, en hop: we staan 1-0 voor. Ik wil geen Shakespeare.”

“Stel dat je Elvis of Frank Sinatra of zo iemand bent: mensen zijn er absoluut niet in geïnteresseerd wat ze over politiek te zeggen hebt. Ze deden dat ook niet, behalve Frank Sinatra dan. Dat draaide niet goed uit voor hem. Maar tegenwoordig doen artiesten dat wel. Als iemand zijn zuurverdiende centen geeft om mij te zien spelen, wilt die geen speech over wat er gebeurt aan de andere kant van de wereld. Hij wil niet van mij horen op wie hij moet stemmen.”

“Dus alle artiesten, acteurs en wie dan ook met al hun meningen en hun speeches: ga terug doen wat je hoort te doen. Entertain de wereld. Er mag wat diepte in de entertainment zitten, maar doe het gewoon via het kanaal waarvoor we je betalen.”

Bekijk HIER het interview.

Het Nieuwsblad 13-09-2018

Morkgryner
Regular
Berichten: 99
Lid geworden op: 06 nov 2015, 10:12

Re: Bekende zanger haalt uit naar collega’s

Bericht door Morkgryner » 19 sep 2018, 18:32

Grote meneer die Richard!!
Prachtzanger en zeer goei albums uitgebracht!
En deze uitleg is ook nog eens dik in orde.
Meer van dat.

Plaats reactie

Terug naar “Nederlandstalige Nieuwsberichten”