De nieuwe plaat van The Arch komt eraan

Recent en ander nieuws uit de muziekwereld
Gebruikersavatar
Kilroy
Site Admin
Berichten: 15076
Lid geworden op: 15 sep 2012, 18:26
Locatie: Asper, België
Contacteer:

De nieuwe plaat van The Arch komt eraan

Bericht door Kilroy » 14 jul 2019, 07:02

Voor het ene nummer geïnspireerd door een foto, voor het andere door een fijne plek in het buitenland en alle bijhorende sferen, geuren en kleuren… Dat is wat Gerd Van Geel, Ivan Moens, Jan Lamberts en Pieter De Clercq van The Arch met hun laatste project nu vastlegden op plaat.

Afbeelding

Op een jaar tijd maandelijks een nummer uitbrengen, met een bijhorende videoclip was het plan. De realiteit wees uit dat ze daar toch iets langer voor nodig hadden dan een jaar, maar het knappe resultaat mag er wezen.

Op vinyl zullen 8 nummers verschijnen: Blood Crystals, Yoga Noise, Alien Ann, Phantom Chase, Joan’s In Prison, Cadaver Synod (feat. Blaine L. Reininger van Tuxedomoon), Tanglet Stones en Cocks Populi. We krijgen alvast het artwork te zien. Het album verschijnt op 11 oktober op lp en cd bij het label Wool-E Discs en digitaal bij het label Trisol Music Group.

Je kan The Arch enkele keren live in Duitsland en Malta aan het werk zien, maar ook op 31/8 op Kalifiësta in Kalfort en op 12/10 in het jeugdhuis in hun hometown Breendonk.


Luminous Dash 12-07-2019

Plaats reactie