Pagina 1 van 1

Registratie & Aanmelden op dit forum

Geplaatst: 15 sep 2012, 18:26
door Kilroy
Het registreren op dit forum gaat heel eenvoudig. Bovenaan, aan de rechterzijde staat een knop "register". Als je deze link volgt gaat alles bijna vanzelf... Om SPAM te voorkomen moet het antwoord worden gegeven op een eenvoudige vraag. Nadien kunt u steeds inloggen met de gebruikersnaam en paswoord dat u hierin heeft opgegeven. Indien u problemen heeft bij het registreren, neem dan contact op via de 'contact' knop de de website http://www.kilroy-records.be.

Het registreren en het gebruik van het forum is uiteraard GRATIS. De mailadressen worden NIET doorgegeven aan derden!

OPMERKING OVER HET PLAATSEN VAN BERICHTEN VOOR NIEUW GEREGISTREERDE LEDEN:
Standaard staat het phpBB forum zo ingesteld dat het eerste bericht moet goedgekeurd moeten worden. Daarna kan je verder zonder goedkeuring berichten plaatsen. Dit is een maatregel om te voorkomen dat spambots zich aanmelden en onbeperkt berichten kunnen plaatsen die voor iedereen zichtbaar zijn.


Grtz,

Kilroy

Re: Registratie & Aanmelden op dit forum

Geplaatst: 29 nov 2015, 17:59
door sipke
Bijna onmogelijk om je op dit forum aan te melden. Moet je antwoord geven op de vraag wie de sprekende hond van bertje verhulst is....................... Kun je net zo goed vragen hoeveel pannekoeken maxima kan eten. Gelukkig wist google het antwoord.

Re: Registratie & Aanmelden op dit forum

Geplaatst: 01 dec 2015, 18:04
door Kilroy
sipke schreef:Bijna onmogelijk om je op dit forum aan te melden. Moet je antwoord geven op de vraag wie de sprekende hond van bertje verhulst is....................... Kun je net zo goed vragen hoeveel pannekoeken maxima kan eten. Gelukkig wist google het antwoord.
tja, soms gaat het dus niet zomaar om de vraag.... maar op deze wijze kan ik zo'n 20 tot 50 spam-registraties per dag voorkomen en dit forum is voor mij ook een hobby hé....

Re: Registratie & Aanmelden op dit forum

Geplaatst: 10 aug 2018, 15:20
door Kilroy
Recent probeerden 2 leden herhaaldelijk reclame te posten voor (nep) merkkledij.... een eerste waarschuwing via PM bleek niet te helpen, waardoor beiden permanent werden gebannen van het forum.

Anders kandidaat snoodaards zijn bij deze gewaarschuwd ;-)