Afspraken over het forumgebruik

Dit forum heeft de bedoeling om informatie te delen over het verzamelen van vinyl & cd's. De eerste berichten van nieuwe gebruikers moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze zichtbaar worden op het forum. Jammer, maar dit alles is nodig om geen ongewenste (SPAM) berichten op dit forum te krijgen...
Gebruikersavatar
Kilroy
Site Admin
Berichten: 20889
Lid geworden op: 15 sep 2012, 18:26
Locatie: Asper, België
Contacteer:

Afspraken over het forumgebruik

Bericht door Kilroy »

Afspraken moeten er nu eenmaal gemaakt worden... enerzijds om het voor iedereen leuk te houden.... andere regels zijn nu eenmaal wettelijk verplicht te vermelden...

Dus:

Rechten van de moderators en administrator (hierna het beheer)

1. Het beheer heeft het recht alle berichten te verwijderen, bewerken, verplaatsen en het recht onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat één of meer van de forumregels worden overtreden, of zij dit om een andere reden passend vindt.
2. Ongewenst materiaal zal zo snel mogelijk verwijderd worden. Het beheer probeert ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van het forum. Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers. Naast toezicht door de beheerder van dit forum is het ook aan de gebruikers om ongewenste of niet-passende onderwerpen of verwoordingen te melden (dat kan o.a. via PM aan de beheerder).
3. Wie zich niet houdt aan de regels, of aanwijzingen van beheerders niet volgt, kan de toegang tot het forum tijdelijk of permanent worden ontzegd. Zijn/haar onderwerpen zullen niet worden verwijderd.
4. De auteur alleen is verantwoordelijkheid voor de inhoud van de door hem of haar geplaatste berichten. Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van forumleden.

Copyright

1. Alle tekst en/of foto's op dit forum zijn en blijven eigendom van dit forum en de beheerder ervan, Het letterlijk overnemen van tekst en/of foto's is uitsluitend toegestaan na toestemming van de beheerder(s).
2. De berichten en/of foto's van de gebruikers blijven te allen tijde eigendom van de gebruikers, het overnemen van tekst en/of foto's uit de berichten is uitsluitend toegestaan na toestemming van de betreffende gebruiker.
3. Bedenk dat er op afbeeldingen copyright kan rusten. Je bent en blijft zelf aansprakelijk voor het gebruik van afbeeldingen en avatars. Wij wijzen elke copyrightclaim af.

Inhoud van de berichten

1. Dit is een muziek / vinyl-forum, derhalve moeten scheldpartijen, politiek discussies en uitlatingen die ingaan tegen de geldende rechtsregels vermeden worden.
2. Om de teksten leesbaar te houden voor alle forumgebruikers is het aangeraden om Algemeen Nederlands te schrijven. Hiertegen mag al eens gezondigd worden, maar overdrijf niet.
3. Buitenlandse gebruikers mogen uiteraard hun berichten posten in hun eigen taal, maar ook zij worden geacht kennis te hebben genomen van deze afspraken, niettegenstaande deze enkel in het Nederlands werden verwoord.
4. Links naar andere forums zijn enkel toegestaan als de link aan het onderwerp bijdraagt.
5. Het is niet toegestaan om berichten met linken naar een ander forum te plaatsten om dit forum te promoten, tenzij daar voorafgaandelijk toestemming werd voor verkregen van de desbetreffende forum-beheerder.
6. Het is toegestaan winkels en producten te beoordelen. Wil er wel rekening mee houden dat de meningen over een winkel of een product zijn vaak heel persoonlijk zijn en daarom van voldoende argumentatie voorzien moet zijn.
Meestal weet de eigenaar of fabrikant niet dat hij/zij beoordeeld wordt op het forum. Het beheer zal indien mogelijk de betrokkenen op de hoogte stellen om hun de kans op weerwoord te bieden.
6. De teksten en/of reply's die neergeschreven worden dienen inhoudelijk verband te houden met de het onderwerp waarin gepost wordt. Off-topic's kunnen zéér storend zijn/werken. Wanneer de beheerder / moderators van Kilroy-Records dergelijke berichten waarnemen wordt de auteur hiervan bericht via PM. Wanneer na herhaaldelijke opmerkingen de auteur voet bij stuk houdt, kan deze laatste een forumban worden opgelegd.

Gebruiksvoorwaarden en privacy

Door het bezoeken van dit Forum, gaat u automatisch akkoord met bepaalde voorwaarden. Kunt u niet akkoord gaan met deze voorwaarden, bezoek of gebruik dit Forum dan niet langer. Beheerder(s) en moderator(en) hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen. De gebruikers zullen hiervan zoveel mogelijk op de hoogte worden gehouden. Het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Kunt u niet akkoord gaan met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van dit Forum. Blijft u gebruik maken van dit Forum, dan gaat u automatisch akkoord met de wijzigingen.

Software en ondersteuning

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboard oplossing dat is uitgebracht onder de “General Public License” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via http://www.phpBB.com en via de Nederlandstalige website http://www.phpBBservice.nl. De phpBB-software vergemakkelijkt alleen de internet gebaseerde discussies. De phpBB-groep is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of de houding van wat er is toegestaan en wat niet. Meer informatie over phpBB, kunt u vinden op de volgende website; http://www.phpBB.com of de Nederlandstalige website http://www.phpBBservice.nl. Op deze site kunt u eveneens een handleiding voor het gebruik van dit forum terugvinden.

U gaat bij registratie akkoord met het volgende:

1. Geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel georiënteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die de van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden die gelden voor jouw land, het land waar dit forum is gehost of de internationale wetgeving. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan uw serviceprovider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen.
2. U gaat ermee akkoord dat beheerder(s) en moderator(en) het recht hebben om onderwerpen te verwijderen te wijzigen te verplaatsen of te sluiten wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database.
3. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming, kunnen beheerder(s) en moderator(en) of phpBB niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hack-poging die ertoe kan leiden dat deze gegevens vrijkomen.

Opmerking

De beheerder heeft met de website http://kilroy-records.be en dit forum géén commerciële bedoelingen en het forum kan dan ook alleen gebruikt worden voor het beoefenen van de hobby van het verzamelen van vinyl-platen en cd's.


Hartelijk dank,

Kilroy
Laatst gewijzigd door Kilroy op 01 okt 2012, 16:56, 2 keer totaal gewijzigd.
Reden: Aanpassen wettelijke bepalingen en wet op de privacy (België)

Plaats reactie