Het plaatsen van foto's en afbeeldingen

Dit forum heeft de bedoeling om informatie te delen over het verzamelen van vinyl & cd's. De eerste berichten van nieuwe gebruikers moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze zichtbaar worden op het forum. Jammer, maar dit alles is nodig om geen ongewenste (SPAM) berichten op dit forum te krijgen...
Gebruikersavatar
Kilroy
Site Admin
Berichten: 20889
Lid geworden op: 15 sep 2012, 18:26
Locatie: Asper, België
Contacteer:

Het plaatsen van foto's en afbeeldingen

Bericht door Kilroy »

Het is uiteraard mogelijk om foto's te plaatsen. Dat kan op verschillende manieren en hierna kun je de eenvoudigste terugvinden:

1. Afbeeldingen gevonden op internet (via google,....)
Voor afbeeldingen van hoesjes die je kunt terugvinden via google of een andere zoekmachine plak je de link van deze afbeelding in uw tekst. Voor de weergave van de foto moet deze link tussen staan. Dus simpel [img]link[/img]. Probeer afbeeldingen te gebruiken die niet te groot zijn. Afbeeldingen van 250 x 250 px zijn ideaal voor het forum... duidelijk en niet té groot om storend te worden voor andere gebruikers bij het lezen van uw berichten.

2. Eigen foto's en afbeeldingen
Voor eigen foto's of foto's en afbeeldingen die je niet kunt terugvinden op internet gebruik je best een programma als 'photobucket' (gratis te gebruiken), waarmee je uw eigen foto's kunt uploaden. Dan opnieuw gewoon de link naar deze foto tussen plaatsen en het zou moeten lukken. Probeer deze ook naar een formaat van ca 250 x 250 px te verkleinen aub!

3. Afmetingen van de foto's en afbeeldingen
Verklein bij voorkeur uw afbeeldingen naar (ongeveer) 250 x 250 (dat kan ook met photobucket) of zoek via google naar een afbeelding die niet te groot is. Afbeeldingen verkleinen kan gemakkelijk met fotobewerkers of met het gratis en héél eenvoudig te gebruiken programma 'pixresiser'.

Grtz en bedankt!

Kilroy

Plaats reactie